Kengkawan-kengkawan

Ahad, 1 Januari 2012

Ais krim soda Oren Kajang

Tak terlambat kot nak ucap selamat tahun baru masihi 2012 pada semua sahabat blog..tak kira yang follow atau yang silent reader...moga2 tahun 2012 ni berazam lebih baik lagi...





Dah lama rasanya tak N9 blog ni...berabuk dan dah nak bekulat blog ni...bila malaih mai, memang tak bergerak la blog ni...



Kali bukan apa saja nak kongsi apa yang saya baru dapat ni. Bagi otai2 mungkin tak kisah pun...tapi bagi saya rasa2nya rare kot. Saya baru dapat botoi ni. Botoi ayaq lemenate lama perisa ais krim soda. Yang nak habaq ni, syarikat yang mengeluarkan air ni adalah syarikat Oren Kajang. Tak perenah pulak saya dengaq kilang ni(saya la tak pernah dengaq). Kata kawan yang jual botoi ni kat saya, dia kata kilang ni dah lama tutup. Ada otai2 yang tau lebih lanjut kot.


Ok la buat kali ni walau tak seberapa...layan aja la....

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Padam
  2. bukan emboss la...pakai tampal aja....

    BalasPadam
  3. kat mana beli?
    skrg ssh nk cari....

    BalasPadam